Aftellen!

Vorige Artikel 36 van 39 Volgende

29 mei 2020

Nog 5 weken voor de verhuizing! Ik mag aftellen en wat kijken wij er naar uit. 

Er moet nog heel veel gebeuren. Manlief heeft 3 wekenlang vakantie gehad en flink gesloopt, het hele huis is gestript, gelukkig met behulp van wat vrienden. Ikzelf doe 'kleinere' klusjes, raamkozijnen schilderen etc. In onze vrije tijd zijn wij in het nieuwe huis en proeven we van een compleet andere leefomgeving en werken we hard. Ik heb vogels in de tuin, de hele dag fluitend,  insecten waar ik het bestaan niet eens van wist, ik hoor kikkers, schapen en koeien en wat geniet ik er nu al van!

Doordeweeks is het best pittig nu. Wij zijn 'gewoon' aan het werk, ik doe nog 2 cursussen en tussendoor vliegen we heen en weer omdat er nieuwe spullen geleverd worden of omdat de installateurs iets willen bespreken. Afgelopen week zijn de plafonds gespoten en een deel van de muren. Inmiddels is er gestart met de installatie van de badkamer, die best wat voeten in de aarde heeft. Morgen komen de deurlijsten en de plinten, dinsdag het badkamermeubel en donderdag de keuken. Al die keren rij ik heen en weer en probeer tussendoor de bestellingen in te pakken. Kunst en vliegwerk maar door een redelijk goede planning best te doen. 

Afgelopen dinsdag ging het even mis. Nadat ik een bezorging had gedaan in Volendam, was ik weer op weg naar Oosthuizen omdat het sanitair geleverd zou worden. Pats boem in 1 seconde kwam het verkeer tot stilstand en gebeurde er 2 auto's voor mij een heel ernstig ongeluk. Het was 1 grote ravage op de weg. Binnen 15 minuten stonden er 6 ambulances, 3 brandweerwagens, een traumaheli en een leger aan politie en technische dienst. Voor mij is dit gelukkig goed ten einde gekomen maar het hele gebeuren heeft een enorme impact op mij gehad, de bestuurder voor mij en ik zijn nl behoorlijk door het oog van de naald gekropen. Alles kwam even stil te liggen. Inmiddels probeer ik de draad weer op te pakken en is het een avondje even goed doorwerken. Komende paar weken even iets rustiger aan doen maar.

Oh en noteer vast in je agenda want op maandagavond 15 juni kom ik tussen 19:00 en 21:00 uur online met iets heel leuks, noteer vast in je agenda en zorg dat je er vanuit je luie stoel bij bent want dit wil je niet missen!

 

© 2016 - 2020 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel