Verhuizing Flash Sale

Vorige Artikel 35 van 39 Volgende

Nog 3 weken en dan is de dag dat we over gaan. Momenteel vullen onze dagen met heen en weer rijden, wachten op leveringen en tussendoor proberen te werken. Het is flink buffelen geweest en nu is het aan de installateurs en de schilders om alles af te ronden. Terwijl afgelopen week de keukeninstallateur aan het werk was, probeerde ik me te concentreren op mijn cursus. Ondertussen werd door de badkamerinstallateur aardig wat lawaai gemaakt. Achter mijn laptop met mijn flowtea binnen handbereik.  Wat ben ik blij met die fles, zeker nu!

Maar de weken tellen af en over 2 weken starten we al met het overhevelen van Suez Thee. 

Afgelopen week heb ik heel veel producten uitgezocht, die uit het assortiment gaan, kort op de datum zijn of waar we een overtollige voorraad van hebben. In mijn leerstof van de marketingcursus die ik volg werd er net een flash sale besproken dus dat is wat ik ga doen. Ik heb een mooie lijst gemaakt van al die producten, social media posts gemaakt en ingepland. 

Op maandagavond 15 juni organiseer ik een online shopping event, de Verhuizing Flash Sale, die je kunt volgen via facebook op de bank met je ipad, telefoon of laptop. Drankje en hapje erbij en jij hebt een leuke avond. Iedere 5 minuten tussen 19:00 en 22:00 uur, 3 uur lang, leuke aanbiedingen. Leuke cadeautjes ook. Geselecteerde producten uit ons assortiment, die met hele hoge korting weg mogen en een groot aantal zelfs tegen inkoopprijzen. Soms zijn er enkele stuks, soms nog een behoorlijke voorraad. De voorraad staat erbij vermeld. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. De verdere uitleg kun je via de nieuwsbrief lezen of hier en plaats ik maandag nogmaals een kwartier voor start op mijn pagina. 

Helaas kan ik deze flash sale maar op 1 social media kanaal plaatsen omdat anders het overzicht zoek is. Heb jij geen facebook, kun je toch onze facebookpagina bezoeken via google of vraag even of je met iemand mee mag kijken. 

Nodig gerust jouw vrienden uit om mijn pagina te liken en mee te doen aan de Verhuizing Flash Sale.

Komend weekend zijn we weer in Oosthuizen en hoop jullie maandagavond allemaal online te mogen begroeten op de facebookpagina tijdens het shop event. 

 

© 2016 - 2020 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel