Houtmoed winactie

Artikel 23 van 35

Ik leerde Maaike van Houtmoed kennen bij een conceptstore waar wij beiden onze producten verkochten. Het klikte meteen tussen ons. Maar als je Maaike ziet met haar prachtige glimlach kan dat ook niet anders. 

Zij bruist net zoals de webwinkel van Houtmoed van positiviteit & creativiteit en maakt de wereld een beetje leuker met unieke, ontworpen woonaccessoires van eerlijke, duurzame materialen. 

Maaike is industrieel productontwerper & meubelmaker en verknocht aan natuurlijke materialen. Daarnaast is zij een fervent knutselaar en doe-het-zelver met een voorliefde voor tekenen & schrijven. 

Deze liefde deelt ze dan ook graag! Dat doet ze het liefste via natuurlijke, eerlijke materialen. De combinatie van technische kennis, ambachtelijk werken en good old fröbelwerk brengt haar op de beste ideeën. 

Zij gelooft dat iedereen creatief is en inspireert anderen graag om dit in zichzelf te ontdekken!

 

Wat kun je winnen? 

Een hippe set van 4 handgemaakte onderzetters in fris en vrolijk blauw. Het frisse blauw maakt elke dag sprankelend en staat hartstikke gezellig op tafel! De hexagon onderzetters zijn hittebestendig en heerlijk zacht. Het polyester vilt is 3 mm dik dus lekker stevig en duurzaam. Ideaal voor je welverdiende kopje koffie. Of leg er een aantal tegen elkaar en zet de theepot op tafel. Geen kringen en vlekken, wel een vrolijk gezicht!

Een superschattig mini plantentafeltje om een gezellige touch aan jouw interieur te geven. Dutch design van duurzaam Hollands populierenhout ~ door jou gemaakt! Kunnen de plantjes op jouw vensterbank of tafel wel wat extra’s gebruiken? Plantentafeltje Laag is ideaal om een gezellig hoekje in huis te creëren. Je maakt hem eenvoudig zelf met de meegeleverde houtlijm en de heldere instructie.

En om het af te maken heeft Maaike er een blikje met vilten hoes in die vrolijke kleur blauw en klavertje vier bolletjes bijgedaan. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat moet je doen? 

Volg onze beide pagina's op Facebook en/of Instagram en deel het bericht dat donderdag 19 november wordt geplaatst op de pagina van Suez Thee (wel graag openbaar, anders kun je helaas niet deelnemen).

Geef even een reactie onder de post zodat het duidelijk is dat jij meedoet. Doe je op facebook én op instagram mee, dan dan maak je dubbel kans. 

 

Je kunt meedoen tot woensdag 25 november. De winnaar wordt in de nieuwsbrief van donderdag 26 november bekend gemaakt. 

 

 

 

© 2016 - 2024 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel