We hebben GOUD!

Vorige Artikel 20 van 20

 

Ik kan het nog steeds niet bevatten.

Suez thee is gewoon tot 1 van de 7 meest happy webshops van Nederland benoemd.

 

Het begon natuurlijk al weken geleden dat je jouw favoriete webshop kon nomineren voor 1 van de 7 categorieën in de Happy Stuff Awards van Happlify.  Door een strenge jury werd er uit 255 aanmeldingen een selectie gemaakt van 7x7 webshops.

Suez Thee was genomineerd in de categorie Me-Time. Dat ik genomineerd was vond ik echt al supergaaf en dat ik tijdens de eerste tussenstand op nr. 1 kwam te staan was helemaal feest. Tijdens de 2de tussenstand was ik uit de top 3 verdwenen maar ik had me toch een feestelijk gevoel want ik had al op nr 1 gestaan en dat kon niemand me meer afnemen. Wat was ik daar al trots op!

Afgelopen maandagavond om 20:30 uur was de bekendmaking van alle award winnende webshops. Toch maar even kijken want wie weet stond ik toch weer in de top 3 ;-).

Nr. 3 werd genoemd: Knetter-Online. Wie weet..... Nr. 2..... Iris borduurt. Toen dacht ik, ach het was leuk en ik ben er trots op dat ik bij de 7 genomineerden behoor en draaide me weg van scherm om wat rommelen in mijn werkkamer. Ik hoorde nog..... Nr. 1 ..... Suez Thee..... 

Ik draaide me terug en riep heel hard NEEEEEEE. Jeetje dat had ik echt niet verwacht.

De telefoon heeft niet stil gestaan afgelopen week, mijn mailbox zat vol en de social media reacties van jullie liegen er niet om. Echt zo ontzettend lief al die reacties. En als kers op de taart kom ik zaterdag 29 mei ook nog in het Noord Hollands Dagblad. 

 

DANKJEWEL voor het nomineren, voor het stemmen en voor al jullie support. Ik ben echt heel dankbaar. 

 

Het filmpje van de award bekendmaking kun je hier terugzien: Wil je weten wie de winnaars zijn van de andere categorieën? Dat lees je hier.

 

28 mei 2021

© 2016 - 2022 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel