-15%

Thee adventsbox

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 33,95 € 28,95 (inclusief btw)

Wil jij de maand december ook genieten van de enige echte Suez Thee adventsbox?

De présale korting is geldig tot 1 september en de box wordt geleverd vanaf 1 november 2022.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte of volg onze socials om helemaal niets te missen.

 

 

Voor wie koop jij dit jaar de Suez Thee adventsbox?

 

Dé adventskalender voor elke theeliefhebber. Aftellen tot aan Kerst en laat je iedere dag verrassen met een andere thee en een nieuwe ervaring. Een geweldig cadeau voor je beste vriendin, zus, favoriete collega of een andere geliefde.

 

Elke dag maak je 1 zakje open. Het laatste zakje maak je open op 24 december: kerstavond. Zo creëer je je eigen magische advent en ga je het avontuur aan om 24 verschillende soorten, unieke thee te proeven. Elke dag weer een nieuwe, verrassende smaak om te drinken. 

 

Elke thee is door ons zorgvuldig geselecteerd om een ​​breed assortiment aan verschillende smaken te bieden die bij de tijd van het jaar passen maar ook het jaarrond gedronken kunnen worden. Zwarte-, witte- en groene thee maar ook rooibos, kruiden en zelfs een enkele vruchten melanges.  

 

Omdat we je een onvergetelijke box willen aanbieden is een groot aantal theeën weer nieuw en niet standaard in ons assortiment. UIteraard zijn al deze theeën nog na te bestellen, al dan niet als limited edition.
 

Het fijne van deze adventsbox is, dat je hem kunt delen. Ieder zakje bevat ruim voldoende voor 2-4 koppen thee (8-12 gram / 0,5 - 1 liter thee, infusions hebben een minder gewicht) en kunnen soms meermalen worden opgeschonken. Onze box staat bekend om de hoeveelheid thee per zakje. 

 

De verschillende zakjes thee worden geleverd in een box, die direct klaar is voor verzending. De zakjes thee zijn niet 'verstopt' achter een vakje maar kunnen op een leuke manier verwerkt worden in jouw eigen DIY thee-adventskalender. Zie de foto's ter inspiratie. 

De box is evt. aan te vullen met een zeefje, papieren theefilters of extra thee. 

Voedingsallergie of vegan? laat het ons vooral weten dan bespreken we samen wat we voor je kunnen aanpassen. 

 

*De foto's hierboven zijn van voorgaande jaren, waarvan een aantal van de DIY kalenders aangeleverd door onze klanten. 

 

Let op, de boxen worden per stuk verstuurd. Je kunt wel andere producten mee bestellen. Wil je er meerdere tegelijk naar 1 adres verzenden, neem dan even contact met ons op, hier geldt een ander verzendtarief voor.  Gratis verzenden geldt dus niet voor de adventsboxen.

 

NB: Plaats jij naast de advent box ook een bestelling dan producten welke je nu graag wilt ontvangen, dan graag voor de advent box een aparte order plaatsen. 

© 2016 - 2022 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel