Levertijd & verzendkosten

Bestellingen die op werkdagen vóór 13:00 uur worden gedaan, probeer ik dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het mij echter om dit na te komen, soms is het heel erg druk, heb ik een vrije dag of zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Zodra jouw bestelling wordt verstuurd ontvang je van ons een bevestiging. Tevens ontvang je een mail met track en trace van Boek uw Zending, onze PostNL partner.

Mocht om wat voor reden dan ook de verwerkingstijd van jouw bestelling langer duren dan 3 dagen dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Bestellingen worden in het algemeen op dinsdag, donderdag en soms op vrijdag verzonden. Vermelde prijzen zijn altijd exclusief verzendkosten.

 

Minimum orderbedrag

De verzendkosten ad € 6,95 (voor NL), die Suez Thee in rekening brengt, dekken slechts een gedeelte van de daadwerkelijke verzendkosten. Per order, ongeacht de hoogte daarvan, betaal ik daarnaast nog extra kosten zoals bv. iDeal (€0,29) en diverse verpakkingsmaterialen. Tussen half november en half januari betaal ik zelfs nog een extra piektoeslag van 0,25 per pakket. Dit betekent dat bij kleinere bestellingen de marge die overblijft te laag is of zelfs nihil kan zijn.

Daarom wordt een minimum orderbedrag van 12,50 gehanteerd. Voor afhaalbestellingen geldt geen minimum orderbedrag.

Verzendkosten

Suez Thee werkt samen met een officieel partner van PostNL. Pakketten worden via PostNL bezorgd.

Helaas heb ik niet de financiële mogelijkheden om de verzendkosten die worden gemaakt om jouw bestelling op te sturen voor mijn rekening te nemen zoals de grote e-tailers dat doen. Verzendkosten zijn hoog en onvermijdelijk.

Bedenk dat gratis verzenden niet bestaat. Wordt dit bij andere retailers wel aangeboden dan zijn deze kosten in de prijs verwerkt. Vergelijk daarom altijd de prijzen van producten.

Ik neem een deel van de verzendkosten voor mijn rekening om dit voor jou acceptabeler te maken. Betalen van verzendkosten is voor niemand leuk maar bedenk dat jouw auto ook niet op water rijdt.

Om de klanten van Suez Thee tevreden te houden, probeer ik aan alle eisen en normen te voldoen, waardoor ik wellicht in de toekomst ook kan uitgroeien tot een e-tailer die gunstigere prijzen voor verzenden kan aanbieden.

De bestellingen van Suez Thee worden altijd als pakket aangeboden.

De verzendkosten voor het versturen van een pakket bedragen voor jou 6,95 per bestelling.

Bestellingen die door de brievenbus passen, kosten 4,95.

Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Zodra jouw pakket bij het postkantoor is afgegeven ligt de levering buiten onze macht. Mocht jouw pakket later aankomen dan je verwacht, check dan altijd eerst de track en trace voordat je contact met ons opneemt. Zorg daarom dat je de PostNl app hebt gedownload.

Verpakkingsmateriaal

Ik hecht waarde aan duurzaamheid en het milieu. Daarom worden de dozen die ik van onze leveranciers ontvang, zoveel mogelijk hergebruikt en kan het voorkomen dat je een gebruikte doch schone en nette doos ontvangt.

Afhaalpunten

Woon jij in Purmerend, dan kun je ook gratis gebruik maken van een van de twee afhaalpunten. Hier worden 1x per week (de dag kan wisselen) bestellingen naar toe gebracht. Er geldt wel een minimum orderbedrag van 15,-.

Afhalen

Het is mogelijk om je bestelling persoonlijk af te halen op ons kantoor. Je bespaart daarmee de bezorg- of verzendkosten. Onze theekamer en magazijn op de Ambachtsweg 5 L in Oosthuizen is op afspraak te bezoeken.

Let op: ons kantoor is op 1 hoog en er zijn 2 trappen, er is geen lift aanwezig.

Je kunt een afspraak maken tijdens kantooruren via what’s app op 06-14418046 of stuur een mail naar info@suezthee.nl.

© 2016 - 2023 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel