Een moment uit het leven van Miss Suez

Artikel 35 van 35

17 april 2016

De deurbel gaat. De altijd vriendelijke bezorger van DPD staat voor de deur met een gigantisch grote doos. Zo groot, dat je er bijna over na zult gaan denken om op je ‘kist’ te gaan bezuinigen (een beetje proppen en je past erin, likje verf en klaar ;-) ).

Voorzichtig open ik de doos en de zilverkleurige zakken schitteren me tegemoet. Ik kan nooit wachten om ze te openen om de heerlijke geuren in me op te nemen. Geuren roepen emoties en herinneringen op  en zodoende kunnen ze je in een bijna meditatieve sfeer brengen. De meeste van deze geuren maken me blij en brengen mij tot rust. En als de theeën er dan ook visueel mooi uitzien maakt dat de beleving bijna compleet. Bijna omdat de beleving pas compleet wordt als je de thee gaat zetten en in alle rust kunt beleven wat er met het theeblad gebeurt, hoe mooi is het om te zien hoe het water kleurt en hoe de aroma’s vrij komen. En dan ga je proeven. Wat gebeurt er in je mond, wat doet de smaak met je smaakpapillen en hoe is de geur nu?

Voor mij wordt de beleving pas compleet als ik deze kan delen met anderen. Er is niets mooier om datgene wat mij blij maakt te kunnen delen en om te zien hoe mijn enthousiasme een ander raakt!

© 2016 - 2024 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel