Ken je dat verwen gevoel?

Artikel 28 van 35

OPSLAG

Als webshop winkelier wil ik graag al mijn klanten tevreden houden. Ons belangrijkste product is dan ook Suez Thee. Inmiddels hebben wij als webshop een vrij groot assortiment van ongeveer 100 verschillende  theeën. Deze winter is dat nog meer door de introductie van onze Advent Box met 24 extra winter melanges. 

Accessoires zijn bijproduct voor ons. Het belangrijkste is dat ik jullie de mogelijkheid kan bieden om de thee te bereiden en de thee te bewaren. Opslag is namelijk heel beperkt, wil je dit binnenshuis houden. Er wordt mij vaak gevraagd om bepaalde merken en dessins maar ervaring leert dat je soms maar een beperkte doelgroep bereikt en ook heel groot moet inkopen. Daar heb ik toch keuzes in moeten maken. 

 

EIGENart

Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik zelf groot fan ben van de accessoires van Eigenart. Twijfel om in te kopen was zeker aanwezig. Deze prachtige accessoires bieden iets exclusiefs maar kosten ook iets meer. Daardoor ook het besef dat de doelgroep wellicht kleiner zou kunnen zijn. 

Het drinken van Suez Thee uit bv de TeaEve geeft een luxe gevoel. Een verwenmoment voor jezelf of voor iemand anders. Je koopt niet zomaar een beker maar je kiest voor een stukje beleving. In het geval van de TeaEve een dubbelwandige, porseleinen beker, prachtig bewerkt met exclusieve kunstwerkjes en tekeningen. Met een mooi en elegant zeefje waarbij de eveneens mooi bewerkte deksel dient als uitlekschaaltje. 

 

WEL / NIET

Om uit te proberen begon ik met 1 dessin. Jullie enthousiasme heeft ervoor gezorgd dat wij inmiddels 9 dessins in ons assortiment hebben. De bekers zijn een super luxe en duurzaam geschenk, voor bv. je partner, je dochter, moeder of beste vriendin. Of gewoon voor jezelf!

Dat de accessoires uit Duitsland komen en dus een Europees product is, speelt voor mij ook mee. 

 

NIEUW

Ons nieuwste aanwinst in de TeaEve serie is de Precious in poederroze en aubergine met goudkleurige filligrijne lijnen een goudkleurige rvs bodem. 

Ook nieuw is de Leeza rvs thermofles. Volg je mij op social media dan heb je al gezien dat ik ook daar super enthousiast over ben!

 

Wil je ze een keer in het echt zien, maak gerust een afspraak. 

 

© 2016 - 2024 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel