Mag ik wat warmte sprenkelen over jouw decembermaand?

Artikel 26 van 35

Voor het eerst in jaren kan ik ontzettend van de herfst genieten en dat terwijl ik echt een zomer mens ben. Wellicht komt dat omdat het redelijk goed weer is en mijn omgeving uiteraard veranderd is. Wat kan ik genieten van de mooie natuur en de prachtige zonsondergangen hier. 

 

 

Aan de andere kant merk ik aan mijn gemoedsrust dat ik steeds meer moeite krijg met de corona restricties, niet om me aan de adviezen te houden maar het ‘gemis’ wordt heel groot. Ik mis het om niet spontaan onze vrienden te kunnen zien, de knuffels, een borrel doen in de horeca etc. Nu in deze tijd mis ik zakelijk gezien de vipavonden, de kerstmarkt en de pop up shops. De gezelligheid die er altijd was.

 

Blijf in 'the mood'

Daarom brengen we extra vroeg in het seizoen de warmte in huis door het gezelliger te maken. Ik probeer in ‘the mood’ te blijven door mezelf te verwennen met een leuke deken voor op de bank, iets lekkers op tafel te zetten of een fijne body- of handlotion te kopen. Ik maak van de maatregelen gebruik en besteed wat meer tijd aan mezelf en  mijn gezin. Kaarsjes, een verwarmende kop thee of zoals een van jullie laatst scheef: een knuffel in een kop.

Spelletjes doen, tijd inplannen voor creativiteit, een leuke film kijken onder een dekentje op de bank.   We moeten er zelf iets van maken. Wij hebben hier al de eerste Kerstfilms op Netflix gekeken en ik heb er zin in!

Ik hoop jullie ook en daarom wil ik jullie vragen om samen met mij af te tellen naar Kerst. 

Dat gaan we doen in een wekelijks blog, die vanaf nu iedere donderdag online komt. Je ontvangt dan een nieuwsbrief zodat je niets mist met daarin o.a. een super gave winactie op social media. 

 

 

WIN WIN WIN...

Houtmoed, Natuurlijk Fijn!, Syso, Distelroos en uiteraard Suez Thee hebben verwarmende prijzen beschikbaar gesteld! 

 

 

 

De komende weken dus veel online gezelligheid, warmte en aandacht voor de feestdagen vanuit onze kant. Wij gaan jullie verblijden met superleuke tips voor kleine en grote cadeaus. Met leuke december anekdotes, recepten en aanbiedingen willen we warmte versprenkelen voor jullie decembermaand. Bezoek ons dus online en laat vooral je berichten achter, want ook wij ontvangen graag wat ‘warmte’.

Happy tea Treat

Wil je hier niets van missen? Zorg dan dat je geabonneerd bent op onze Happy Tea Treat, dan ontvang jij van ons de wekelijkse nieuwsbrief met daarin een beetje warmte, een knuffel en geluk. Volg ons op Facebook en Instagram want daar komen de winacties op te staan. Gun jij je beste vrienden ook wat kersterig geluk, deel dan dit blog met hun en laat ze zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief. 

 

Sprenkel je met me mee? 

 

Lieve groet,

Annemarie

a.k.a. Miss Suez

 

P.s 

Oh en weet je trouwens dat als je gebruik wilt maken van de wekelijkse aanbiedingen, dan mag je dat de eerste keer via de webshop bestellen en dan betaal je nog lekker even niet. Wil je dan later nog meer gebruik maken van acties en aanbiedingen dan geef je dat aan mij door en voeg ik die toe aan jouw eerste order zodat je maar 1 keer verzendkosten hoeft te betalen. Handig toch? en wel zo voordelig! 

 

 

 

© 2016 - 2024 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel