Geen Black Friday

Artikel 22 van 35

Afgelopen week heb ik al meerdere keren de vraag gehad of ik meedoe aan Black Friday.

Mijn antwoord daarop is kort en krachtig: Nee, ik doe niet mee.

Ik ben een kleine, lokale ondernemer en ondanks dat Suez Thee in een fijne, gestage groei zit betaal ik als zodanig een flinke prijs voor deze dag. Black Friday mag dan een winstgevende dag zijn voor de grote jongens maar de kleinere ondernemer levert er alleen maar op in. 

Strooien met hoge korting is natuurlijk super leuk maar gaat ten koste van de marge die wij verdienen over onze producten. Korte uitleg: Van de marge (verkoop-inkoop) die ik overhoud bij verkoop van mijn producten, draag ik btw af, bekostig ik het verpakkingsmateriaal van de thee, de ideal kosten, de bankkosten, extra verpakkingsmateriaal zoals inpakpapier, vloeipapier, tasjes, doosjes, leg ik bij op verzendkosten, betaal ik mijn bedrijfskosten zoals het webshop platform, de boekhouder, mijn bedrijfsverzekering, kleinigheidjes voor de mensen die mij in de drukke tijd helpen. Wat er dan overblijft is mijn salaris, want uiteraard werk ik niet voor niets. Geef ik jullie dus korting, zoals bij bv de flashsale die ik in het voorjaar heb gehouden dan zijn er dus bijna geen verdiensten.

Ik laat mij dus niet door de grote spelers in een hoek dwingen om mee te doen aan zo'n mega sale als dit want dat kan mij simpelweg de kop kosten. Uiteraard kom ik deze week wel met een superleuke aanbieding maar niet vanwege Black Friday maar omdat jullie samen met mij aftellen naar Kerst en ik voor iedere week een leuke deal voor jullie heb ingekocht. Ik ben benieuwd naar jouw mening hierover, laat het me weten. 

Dank je wel voor jouw begrip!

© 2016 - 2024 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel