Flash sale

Artikel 18 van 35

Afgelopen voorjaar organisserde ik onze Verhuis Flash Sale. 

Op 1 avond, iedere 5 minuten een nieuwe aanbieding. En het waren mooie aanbiedingen want er ging heel veel met hoge korting de deur uit. Sommige producten zelfs tegen inkoopprijs. 

Zullen we het nog een keertje over doen? 

Tussen Kerst en oud & nieuw ga ik onze theekamer weer opruimen en schoonmaken en tegelijkertijd de voorraad balansen. Dit lijkt me een mooi moment om samen met jullie het jaar af te sluiten​.

Blok deze avond in jouw agenda, zorg dat je een kop thee of koffie binnen handbereik hebt of iemand die je even wil bedienen ;-)  

Ben je er weer bij?

 

Hoe werkt het?

Op dinsdag 29 december vanaf 19:00 uur komt er iedere 5 minuten een aanbieding zichtbaar via onze Facebook pagina.

Wil jij dat product graag hebben, dan reageer je zo snel mogelijk en zo kort mogelijk. Bv. met 'verkocht'. 

Van sommige producten is er slechts 1 beschikbaar van anderen meerdere. Het aantal beschikbare items staat er bij. Wie het eerst reageert, is de koper. Omdat veel mensen tegelijkertijd reageren is het niet altijd te zien wie het eerst is, dat betekent dat wij soms even wachten met reageren om een beter beeld hiervan te krijgen. 

Na afloop inventariseer ik wie wat heeft aangekocht, stuur ik jou een prive bericht via what's app om de betreffende items even door te nemen en is dit akkoord dan stuur ik jou een betaalverzoek. 

 

Let op: 

Het is handig is om direct na afloop mij in een pb jouw telefoonnummer te sturen mocht ik die nog niet hebben.

De betaling moet uiterlijk 31 december voldaan zijn en wil je jouw bestelling via pakketdienst ontvangen dan komen hier nog verzendkosten bij.

Voor het afhalen van jouw aangekochte producten kun je een afspraak maken.

 

 

© 2016 - 2024 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel