Het was pittig!

Artikel 17 van 35

Het afgelopen jaar was op zijn zachtst gezegd een heel bijzonder jaar met pittige uitdagingen.

Het begon in januari met de stille verkoop van ons huis en het in beweging zetten van onze verhuizing. Half maart kwam Covid om de hoek kijken en lag de hele wereld stil. De verkoop van ons huis ging daardoor niet door en ons bedrijf lag ook eventjes stil. 

Dankzij het vlotte handelen van onze makelaar werd ondanks alle restricties ons huis gelukkig alsnog binnen 2 weken verkocht. 

 


Tegelijkertijd moesten wij creatieve oplossingen bedenken om weer door te kunnen draaien met Suez Thee. 

Onze persoonlijke bezorgservice in de regio startte en we zorgden voor een grotere online zichtbaarheid. Vanaf 1 april werd onze webshop weer bezocht als een malle.

Ons nieuwe huis moest verbouwd worden, verhuisdozen ingepakt en ondertussen bedachten we nieuwe routines om het geheel te combineren met het doordraaien van Suez Thee.

Na een zeer intensieve verbouwing vond begin juli de verhuizing plaats en hebben we een week de tijd gehad om alles weer draaiende te krijgen. 

Vanwege de warme zomer was het ook even iets rustiger zodat we niet alleen de tijd kregen om te wennen aan ons nieuwe huis en werkplekken maar ook aan de mooie, nieuwe omgeving. En wat is dat genieten. Nooit geweten dat het zo mooi is op maar 12 minuten van de stad. 

 

 

Voor Suez Thee hebben we nu de luxe dat we over een kantoorkamer beschikken plus een theekamer voor alle verkoopklare voorraad. Maar er moest nog een derde werkplek ingericht worden omdat ook mijn man sinds maart al thuis werkzaam is. 

 

 

Begin september gingen we er even een paar dagen tussenuit in eigen land, om bij te komen van 8 hectische maanden. Gelukkig kon dat toen. 

Inmiddels was er een 4de en 5de wederverkoop punt bij gekomen en stond de 6de op de agenda en was de lancering van onze advent box van start gegaan.

En dát laatste hebben we geweten.

Omdat het ons eerste jaar was dat er een advent box zou komen, hoopten we op een verkoop van 75 stuks. Dat getal zijn we nog eens met 100 stuks overschreden en hadden we niet durven dromen. 

Meer orders en wederverkooppunten betekent ook meer voorraad in moeten kopen maar gelukkig hadden we de garage nog en stond deze ook binnen no time vol. 

Vanaf toen zijn er toch wel wat momenten geweest waarin ik mij afvroeg hoe ik dit allemaal zou gaan doen. Omdat ik veel problemen heb aan beide handen en mijn rug, moest ik wederom met creatieve oplossingen komen en heb ik stad en land afgezocht naar een vulmachine die mij in de drukste maanden van het jaar kon ontlasten. En, iets wat een perfectionist als ik niet snel doet, heb ik hulp aangenomen van een paar goede vriendinnen, rekening houdende met Covid. 

Het laatste kwartaal was doorgaan, tussendoor adem halen en weer doorgaan. Het waren lange dagen en korte nachten waarbij er nog een 7de wederverkooppunt bij kwam en bestellingen uit het hele land en ook België binnen kwamen. 

Het besef dat wij ons in een bijzondere, uitzonderlijke positie bevinden dat is duidelijk aanwezig  en hoewel ik rete trots ben op wat we het afgelopen jaar hebben bereikt en het een bijna euforisch gevoel geeft, voelt het ook als ongepast omdat het voor anderen een heel moeilijk en zwaar jaar is geweest en nog steeds is.

Aan de ene kant ben ik dus heel erg blij maar aan de andere kant met een gemengd gevoel en de vraag 'mag ik wel blij zijn?'

Nu is het 8 januari en proberen we op een rijtje te zetten wat wel goed is verlopen en wat niet en maken we een jaarplan voor 2021. Want uiteraard gaan we niet stil blijven zitten en stromen er weer leuke ideeën door het hoofd.

2020 Was hét jaar van 1,5 meter afstand maar ook van verbinding. Want hoewel we ons offline contact tijdens onze theecafés moeten missen, zijn we toch meer dan ooit in verbinding met elkaar geweest doordat we er allemaal mee te maken hebben op onze eigen manier en ik jullie heel veel thee en cadeaus heb mogen bezorgen. 

 

 

Wij hebben 2020 overleefd en ondanks alle maatregelen was dit voor ons dus ook een succesvol jaar. Dit hebben we dankzij jou en alle andere klanten mogen bereiken.  Wij zijn dan ook super dankbaar dat wij als bedrijf een bijdrage hebben kunnen leveren aan het plezieriger thuiswerken en het comfortabelere thuis zijn en hopen dat we ook komende jaren jullie van de lekkerste theeën en mooiste accessoires mogen blijven voorzien. 

 

DANK JULLIE WEL!

 

© 2016 - 2024 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel