Kom maar op Lente!

Artikel 15 van 35

 

Het wordt echt voorjaar.

Onze magnoliaboom staat flink in de knop en de hortensia's worden ook weer groen. Ik heb zin om weer van het zonnetje te gaan genieten met een boek en heerlijke ijstheeën binnen handbereik.

Er druppelen langzaam nieuwe lente en zomermelanges binnen en we gaan komende week onze nieuwe Lenteboxen en Lente Experience Boxen promoten. Leuke cadeautjes voor de thuiswerkers of zomaar voor door de brievenbus.  

 

Maar eerst gaan we even flink ruimte maken anders kunnen we al het nieuwe niet kwijt. Mooi moment weer voor een wilde flashsale. Doen jullie weer mee?

 

 

 

Er gaat van alles voorbij komen. Uiteraard nog wat er over is van de herfst en wintercollectie, dienbladen, leuke verrassingstassen en ik heb zelfs iets speciaal ingekocht. 

 

Op 1 avond, iedere 3 minuten een nieuwe aanbieding. Sommige producten zelfs tegen inkoopprijs. 

 

WANNEER? Donderdag 18 maart

WAAR? Op de Facebook pagina van Suez Thee

start: 19:00 uur

Blok deze avond in jouw agenda, zorg dat je een kop thee of koffie binnen handbereik hebt of laat iemand in de buurt je hiervan voorzien zodat je niets hoeft te missen. 

 

Hoe werkt het?

Op donderdag 18 maart vanaf 19:00 uur komt er iedere 3 minuten een aanbieding zichtbaar via onze Facebook pagina.

Wil jij dat product graag hebben, dan reageer je zo snel mogelijk en zo kort mogelijk. Bv. met 'verkocht'. 

Van sommige producten is er slechts 1 beschikbaar en van anderen meerdere. Het aantal beschikbare items staat er bij. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. 

Omdat veel mensen tegelijkertijd reageren is het niet altijd te zien wie het eerst is, dat betekent dat ik soms even moet wachten met reageren op jouw reactie om een beter beeld hiervan te krijgen. 

Na afloop inventariseer ik wie wat heeft aangekocht, stuur ik jou een prive bericht via what's app om de betreffende items even door te nemen en is dit akkoord dan stuur ik jou een betaalverzoek. 

 

Let op: 

Wanneer je nog nooit hebt meegedaan of helemaal nieuw bent, dan is het handig is om al bij start of bij je eerste aankoop even in een pb jouw telefoonnummer te sturen mocht ik die nog niet hebben.

Wil je jouw bestelling via pakketdienst ontvangen dan komen hier nog verzendkosten bij ad € 6,95.

Voor het afhalen van jouw aangekochte producten kun je een afspraak maken. Dit kan dan vanaf maandag 22 maart. Wellicht eerder maar dan laat ik het je weten. 

 

Ben jij erbij?

 

© 2016 - 2024 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel