Wij zijn genomineerd

Artikel 11 van 35

Je mag het gerust weten, ik ben RETE-TROTS! 
Wij hebben zulk supergaaf nieuws.


Een paar weken geleden ben ik door meerdere klanten van Suez Thee voorgedragen als meest HAPPY webshop voor de Happy Stuff Awards van Happlify.  

Allereerst..... wat is Happlify? 

" Happlify is een manier van leven. Het is je blije leidraad voor een gehaast bestaan in een snelle, chaotische en niet altijd even shiny wereld. Het is jouw gouden randje om die donkere wolk. Je go to voor een blij moment." 
 

Bij Happlify vind je verhalen over het ontdekken van plezier, geluk en liefde op plekken waar je het niet zo snel verwacht. Ook vind je daar de dingen die we soms een beetje kwijt geraakt zijn: vriendelijkheid, vertrouwen in een ander, tevredenheid, zelfvertrouwen, zelfspot en humor. Je kunt je laten inspireren, ontstressen, blij maken, troosten en je aanluiten bij dit happy platform. 

En dit jaar organiseren zij voor het eerst de Happy Stuff awards. 

Er zijn echt honderden webshops aangemeld waaruit een strenge selectie is gemaakt. Alle info over de Happy Stuff awards vind je hier bij Happlify. 

Voorwaarden om genomineerd te worden zijn, dat je een product of dienst aanbied:

  • dat een glimlach of geluksgevoel laat oproepen;
  • positief, uniek en verrassend is en 
  • duidelijk kwalitatief en/of een duurzaam aspect heeft.


Er zijn 7 categorieën en iedere categorie heeft plaats voor 7 genomineerden. 

Suez Thee is door jullie genomineerd in de categorie ME-TIME. 

Inmiddels is het stemmen in volle gang en heb ik het nieuws gekregen dat Suez Thee in de top 3 staat en wel op nr. 1. Echter kan er gestemd worden t/m 19 mei dus er kan nog heel veel gebeuren en wij nemen het op tegen hele grote spelers in de markt. 

Ik zou het echt heel gaaf vinden als wij de award winnen. Dus stem jij op Suez Thee? Stem dan, als je wilt, ook meteen even op 1 van die andere leuke webshops in de andere 6 categorieën. 

Stemmen kan hier tot en met 19 mei. De uitslag wordt op 24 mei bekend gemaakt. 

Omdat iedere stem telt en we er heel veel kunnen gebruiken, vraag ik je dit te delen met al jouw vrienden en bekenden en hun te vragen ook op mij te stemmen. Wil je het delen op social media? gebruik dan #suezthee en #happystuffawards

 

Ik ga heel hard duimen dat wij de award winnen of in ieder geval in de top 3 blijven staan, want dat is al een prestatie op zich voor mij. Duim je met me mee?!

© 2016 - 2024 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel