Er gaat wat veranderen...

Artikel 12 van 35

Even heb ik getwijfeld of ik dit blog wel of niet zou schrijven maar ik ben altijd 'open' geweest over mezelf en dat wil ik nu ook doen. 

Zoals velen van jullie weten heb ik fysieke gezondheidsproblemen. Dit was echter redelijk onder controle nadat ik 2 jaar geleden een revalidatietraject heb gevolgd. 

Zoals ik al eerder heb aangegeven, ben ik op een punt aangekomen dat ik werk uit handen moet geven en ik om hulp moet vragen. 

De reden hiervan ligt niet alleen in de groei van het bedrijf maar heeft vooral ook een persoonlijke reden en heeft te maken met mijn gezondheid. Naast de bestaande rugproblemen heb ik ook verschillende aandoeningen aan beide handen en dat maakt mijn werk soms knap lastig. Maar omdat ik uit speciaal ‘hout’ ben gesneden en het in de genen zit om altijd door te gaan, heb ik dat dus ook altijd gedaan. Niet klagen, maar dragen en doorgaan. 

Een paar jaar geleden werd er geconstateerd dat ik ook nog eens een auto-immuun ziekte zou hebben, echter kon er niet gevonden worden welke. Een dag voor mijn vakantie is daar meer duidelijkheid over gekomen. Gelukkig is het niet heel ernstig en brengt het heel veel duidelijkheid voor mij. Met rust, medicatie en een andere leefstijl qua voeding kan er al veel verbeterd worden.

Dit betekent wel dat ik echt een stap terug moet gaan doen en naar mijn lichaam moet gaan luisteren. Ik heb dan ook besloten om per direct enige veranderingen door te gaan voeren bij Suez Thee zodat ik ook weer een goede focus in mijn bedrijf terugkrijg. 

 

Wat gaat er veranderen:

Vanaf heden zal ik op de oneven weken de woensdagen vrij zijn en op de even weken de vrijdag. Uiteraard zullen er uitzonderingen gemaakt kunnen worden maar alleen indien dit echt nodig is.

Daarnaast heb ik de garantie binnen 24 uur bestellingen te versturen, gewijzigd naar 48 uur. Waar mogelijk zullen de bestellingen altijd zo snel mogelijk verwerkt worden, echter niet meer in de avonduren.

Voor vragen kan er altijd een mail gestuurd worden. What’s appen tijdens kantooruren op mijn werkdagen is prima maar niet meer in de avonduren of op de zondagen. 

 

Dit zijn voor mij en voor jullie best veel aanpassingen maar wil ik de kwaliteit en de service op het niveau houden waar ik naar toe heb gewerkt zal ik deze aanpassingen door moeten voeren. 

 

Tip: bestel altijd op tijd wanneer je weet dat je iets nodig hebt. Ook wanneer je gebruik wilt maken van de gratis bezorgservice, zorg dat je een paar dagen van tevoren jouw order hebt doorgegeven om teleurstelling te voorkomen. 

 

Met de hulp van mijn echtgenoot, vriendinnen, medewerkers van BijMoeders in de Kosterij en deze aanpassingen, ben ik ervan overtuigd dat we een mooie toekomst tegemoet zullen gaan.

Dank jullie wel voor het begrip en heb je vragen stel ze gerust door mij een privé bericht te sturen. 

 

Lieve groet,

Annemarie – Miss Suez

 

 

 

 

© 2016 - 2024 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel