Tijd voor thee!

Artikel 6 van 35

Het is volop herfst en dat merk je. Het is kouder, sokken en winterschoenen zijn weer uit de kast. Jassen zijn weer aan. We kunnen weer genieten van verwarmende smaken in de thee. Heerlijke geuren en smaken zoals kaneel, gember en zelfs peper doen je verlangen naar de herfst theeën van Suez Thee.

 

VERWARMENDE SPECERIJEN

Heerlijk die verwarmende specerijen! Of het nu een witte-, groene- of zwarte thee, rooibos of infusion is. Specerijen kunnen altijd. Waar hou jij van?

Onze melanges zijn perfect om de herfst en de winter te verwelkomen.  

 

FRIS MAAR VERWARMEND

Neem bijvoorbeeld onze White AngelFrisse sinaasappel samen met zoete kaneel, geroosterde amandel en zachte rozenbloesem nemen je mee in een fantastische smaakbeleving.

 

MEER SPICY

Verwelkom je liever wat krachtiger de herfst, ga dan voor meer spicy en kies de Ceylon Cinnamon Chai. Een klassieke chai van groene thee, gember en kaneel.

 

MELLOW YELLOW

Onze zwarte theeën zijn niet bitter maar zacht. Zeker de Pumpkin Pie. Fluweel zachte pompoen met een hint van duindoorn en perzik. TIP: Maak eens een Pumpkin Chai Latte. 

 

MUST TRY

Onze Winter Delight is niet meer weg te denken uit ons assortiment. Veel mensen drinken deze thee het liefst het hele jaar rond maar hij is verkrijgbaar vanaf nu tot einde winter. Een echte kaneelthee met een klein beetje sinaasappel en rozenbloesem. Dit is een must try!

 

BITE

Ook niet meer weg te denken uit ons assortiment is de Rooi Chai. Lekker trendy en met pit. Kaneel, kardemom, zwarte peper, gember en kruidnagels komen bij elkaar in deze verwarmende maar toch zachte rooibos. 

Hou jij van Chai Latte? maak het eens met deze melange.

 

Dit was slechts een kleine greep uit ons najaars- en winter assortiment. Voor een compleet overzicht ga je naar onze herfst- & winterpagina toe. 

 

 

© 2016 - 2024 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel