Summer Flash Sale

Artikel 3 van 35

Het is zomer, laat de zon maar schijnen!

 

De zomervakantie staat voor de boeg. Dat betekent voor Suez Thee, dat wij ons gaan richten op de inkoop voor de adventsboxen en er ruimte gemaakt moet worden in de showroom en het magazijn.

Een mooi moment voor een Summer Flash Sale op social media.

 

Donderdag 23 juni, tussen 19:00 - 22:00 uur, komt er iedere 5 minuten een nieuwe aanbieding voorbij op onze Facebookpagina en in de stories van Instagram. Mooie aanbiedingen met hoge kortingen tot wel 70% en een enkel product zelfs tegen bijna de inkoopprijs.

Sommigen producten zijn limited editions en gaan uit het assortiment. Andere producten verdienen een extra podium en blijven.

Voor jou een mooie gelegenheid om tegen een aantrekkelijke prijs heerlijke theeën uit te proberen of mooie accessoires aan te kopen. Of wellicht een leuk verjaardags- of juffencadeautje.

Van sommige producten is er slechts 1 beschikbaar van anderen meerdere. Het aantal beschikbare items staat er soms bij maar niet altijd. Alle theeën zijn nog lang houdbaar (min. 1-2 jaar) en alle accessoires zijn onbeschadigd. Het gaat hier dus echt om mooie producten en geen 'oue troep'.

Uiteraard zijn er ook weer de populaire Magic Bags.

 

Blok deze avond in jouw agenda

Ga er comfortabel bij zitten. Zorg dat je een kop thee of koffie binnen handbereik hebt. Kies jouw favoriete social platform om mee te doen.

De eerste flash komt om 19:00 uur langs en vervolgens iedere 5 minuten tot de laatste om 21:55 uur. Zorg ervoor dat je steeds jouw scherm opnieuw 'ververst'. Om 22:00 uur sluit ik de Summer Flash Sale met een laatste bericht.

 

Spelregels:

 

Doe jij voor de eerste keer mee?

  1. Stuur me dan, het liefst al voor de flashsale maar het mag ook tijdens, via een pb de volgende gegevens:
  • Naam
  • 06nummer
  • emailadres
  • je volledige adres gegevens indien jouw aankopen opgestuurd moeten worden.

 

>>> Zorg dat je donderdag 23 juni om 18:55 uur naar de Suez Thee facebook pagina gaat of naar onze instagram stories. 

>>> Iedere 5 minuten komt er een aanbieding zichtbaar. Wil jij dat product graag hebben, dan reageer je zo snel en zo kort mogelijk. Bv. met 'verkocht', met 'JA' of 'voor mij'. Maak er wat leuks van als je maar snel bent ;-) .

Op facebook doe je dat onder het betreffende bericht in de reacties. Reageer niet via messenger, hier zal ik tijdens de flashsale niet reageren. 

Op instagram reageer je onder het bericht in de stories via een pb. 

>>> Wie als eerste reageert, is de koper. Bij meerdere aantallen, gaat het op volgorde van reactie. Ik kijk achter de schermen mee en inventariseer de volgorde van de reacties, zowel op facebook als op instagram.

>>> Omdat veel mensen tegelijkertijd reageren is het niet altijd direct zichtbaar wie het eerst heeft gereageerd. Het kan dus zijn dat je pas de volgende dag een reactie ontvangt. De afwikkeling is veel werk, heb geduld, ik neem echt contact met jou op voor de afhandeling van jouw bestelling.  

 

Let op: 

  • De betaling geschiedt middels een betaalverzoek
  • Verzenden is geen probleem. Hier zijn uiteraard verzendkosten aan verbonden. 
  • Ophalen: De flashsale aankopen dienen binnen 2 weken opgehaald te worden in de showroom in Purmerend. Dit kan tijdens de pop-up dagen, check hiervoor de socials, of op afspraak.
  • Flash sale aankopen kunnen niet geretourneerd worden.
  • Flash sale aankopen worden niet ingepakt als cadeau.
  • De flash aanbiedingen op niet verkochte accessoires blijven geldig t/m zondag 26 juni, daarna geldt weer de normale prijs.
  • De flashaanbiedingen van theeën, die over blijven en uit het assortiment gaan kun je vanaf maandag 27 juni terug vinden onder het assortiment in de outlet (OP=OP).

 

 

Nodig gerust jouw vrienden uit om Suez Thee te volgen en mee te doen aan de Summer Flash Sale.

 

© 2016 - 2024 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel