Lightning Flash Sale

Artikel 1 van 35

Vrijdag 24 november 2023, vanaf 19:00 uur, staat er weer een social media flash sale event ingepland. Deze avond is voor jou, blok hem in de agenda. 

Ga er comfortabel bij zitten. Zorg dat je een kop thee of koffie binnen handbereik hebt. Of iemand, die dat voor jou regelt ;-). Kies jouw favoriete social media platform, Instagram of Facebook, om mee te doen.

​Mooie aanbiedingen met hoge kortingen. Sommigen producten zijn limited editions en gaan uit het assortiment. Andere producten zijn nieuw doch tijdelijk in het assortiment. Extra aantrekkelijk dus om erbij te zijn. 

Een mooie gelegenheid om tegen een aantrekkelijke prijs heerlijke theeën uit te proberen of mooie accessoires aan te kopen. Er zitten zelfs giftboxen bij. Denk even aan die verjaardag die er aan komt en aan de decembermaand.

Van sommige producten is er slechts 1 beschikbaar, van andere producten meerdere.

De beschikbare voorraad staat er niet altijd bij. Alle theeën zijn nog lang houdbaar, zoals je van ons gewend bent en alle accessoires zijn nieuw en onbeschadigd. Het gaat hier dus echt om mooie producten en geen 'oue troep'. 
 

Ieder 3 minuten komt er een nieuwe aanbieding voorbij in de tijdlijn van Instagram en Facebook. Let op: dus niet in de stories.  

 

De eerste flash komt om 19:00 uur langs en vervolgens iedere 3 minuten tot 21:45/22:00 uur. Zorg dat je rond 18:50 uur al bent ingelogd. Er worden 2 korte pauzes ingelast.

Zorg ervoor dat je steeds jouw scherm opnieuw 'ververst'. Het gaat heel snel, voordat je het weet is de aanbieding in een flits voorbij en staat de volgende al online.

Wil jij een product graag hebben, dan reageer je zo snel en zo kort mogelijk. Bv. met 'verkocht', met 'YES',  'JA' of 'voor mij'. Maak er wat leuks van als je maar snel bent ;-) .

Reageer altijd onder het betreffende bericht dus niet via messenger of pb.

Wie als eerste reageert, is de koper. Bij meer dan 1 op voorraad, gaat het op volgorde van reactie. Ik kijk achter de schermen mee en inventariseer de volgorde van de reacties, zowel op facebook als op Instagram.

Belangrijk: Omdat veel mensen tegelijkertijd reageren is het niet altijd direct zichtbaar wie het eerst maalt. Het kan dus zijn dat je pas later (tijdens het weekend of zelfs pas maandag) een reactie ontvangt. De afwikkeling is enorm veel werk, heb dus even geduld. Ik neem echt contact met jou op voor de afhandeling van jouw bestelling.  

Om 22:00 uur sluit ik de Flash Sale af met een laatste bericht.

 

Voorwaarden:

  1. Wanneer je reageert op jouw eerste deal, dan stuur je direct via een pb de volgende gegevens:

Handigst is om dit al bij voorbaat vooraf te doen. Heb je al eerder meegedaan? check dan even of ik de juiste gegevens nog heb. 

  • Je naam

  • Je 06-nummer

  • Je emailadres

  • Je volledige adres gegevens

  • De betaling geschiedt vooraf middels een betaalverzoek via whatsapp

  • Bij verzenden: De verzendkosten bedragen € 6,95

  • Bij ophalen: De flashsale aankopen dienen z.s.m. opgehaald te worden op ons kantoor in Oosthuizen. Dit kan op afspraak of tijdens de pop-up dagen, check hiervoor de socials of de nieuwsbrief. Het kan zijn dat jouw aankopen nog niet klaar staan tijdens de pop up op zaterdag 25 november. Check dit eerst even.

  • De flash sale aanbiedingen zijn alleen geldig op vrijdagavond 24 november en alleen via de social media kanalen.

  • De flashaanbiedingen van theeën, die over blijven en uit het assortiment gaan zullen worden verlengd en laat ook via de webshop afgeprijsd worden.


 
Nodig gerust jouw vrienden uit om Suez Thee te volgen en mee te doen aan deze Lightning Flash Sale.


Heb jij geen Instagram of Facebook?

Dan kan ik je bij uitzondering toevoegen aan de Flash Sale Whats App groep. Wanneer je dit wilt, stuur mij dan tijdens kantoortijden een whats app op 06-14418046. Dit betekent wel dat je telefoonnummer zichtbaar is voor iedereen in de groep. Nadat ik je heb toegevoegd zal ik je een uitleg sturen hoe het voor jou werkt. Hou er wel rekening mee dat de aanbiedingen later in whatsapp zullen verschijnen dan op social media. Dit betekent ook dat er al items uitverkocht kunnen zijn. 

Via mijn whatsapp kanaal is het helaas niet mogelijk omdat er geen mogelijkheid is om te communiceren met elkaar. Het is niet de bedoeling dat er die avond in de groep berichten heen en weer gestuurd worden, daar is de flash sale te hectisch voor. We houden het kort en bondig en ik zal dat streng handhaven. Misbruik = uit de groep.

 

 

© 2016 - 2024 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel