Afvallen door thee?

Artikel 16 van 35

Gewichtsproblemen

Voor de mensen die mij al jaren kennen, weten dat ik al zo'n 25 jaar met gewichtsproblemen te kampen heb. Fysieke beweging is altijd een probleem geweest vanwege (ernstige) rugproblemen. Mis je dat al en hou je van lekker eten dan wordt het soms best lastig. Daarnaast ben ik er inmiddels achter dat mijn lichaam ook niet alle voeding kan verdragen. 

Omdat ik hou van eerlijke verkoop en ik zelf niet alleen voor commercieel winstbejag ga, zal ik me met dit bericht vast en zeker op glad ijs begeven bij menig concullega. Ik schrijf dan ook vanuit persoonlijke ervaring. Mijn kennis is zeker niet wetenschappelijk onderbouwd maar ik beredeneer en 'verkoop' vanuit gezond verstand. Maar omdat ik geregeld vragen krijg of ik ook 'afvalthee' verkoop, wil ik hier toch iets over kwijt. 

 

Afvalthee

Ondanks dat er thee leveranciers zijn die durven te beweren dat je van bepaalde thee af zult vallen, zullen wij bij Suez Thee nooit en te nimmer een thee promoten als afvalthee. Dan zal ik nl. de slankste zelve zijn ;-)

 

Waarom niet?

Ten eerste is niet wetenschappelijk bewezen dat je van een bepaalde thee drinken ook echt afvalt. En trust me, ik heb ze zelf ook in de afgelopen 25 jaar echt wel geprobeerd ;-).

Er is nooit 1 middel, dat zorgt voor blijvend gewichtsverlies. 

Het is net als met chocola. Daar schijnen we superblij van te worden omdat er een 'stofje' in zit waardoor onze hersenen endorfine van aan gaan maken. Maar voordat je er echt gelukkig van wordt moet je er wel kilo's van eten en laat het je uiteindelijk met een misselijk gevoel achter en een broek die strakker zit.

Het verhaal van goede voeding en beweging laat ik verder maar even achterwege want mijn inziens is dat de hoek waar je het in de meeste gevallen moet zoeken. Medische problemen uiteraard daargelaten. 

Wèl kan het drinken van thee een bijdrage leveren bij de aanpak van overgewicht, heeft het drinken van thee een positieve invloed op de gemoedstoestand én is het goed voor de uitstraling! Het helpt en ondersteunt dus bij het complete plaatje. 

 

PuErh & groene thee

Omdat Pu erh en pure groene thee veel cafeïne bevatten, krijg je door het drinken hiervan meer energie. Maak je hiervan gebruik en ga je meer bewegen dan zal meer energie betekenen dat jouw vetverbranding omhoog zal gaan. Daarnaast ondersteunt het drinken van deze thee ook de spijsvertering. De combinatie kan er dan voor zorgen dat je extra gaat verbranden en dat vetten niet de kans krijgen om opgeslagen te worden. 

Pu-Ehr staat bekend om zijn positieve invloed op de gezondheid en wordt daarom ook wel gezondheidsthee genoemd. In combinatie met lapacho geeft onze Orange Pu Erh een extra boost aan je immuunsysteem. Ik start zelf mijn werkdagen met deze thee, om op te starten maar vooral omdat ik hem erg lekker vind. 

Onze Japan Sencha Fukujyu is een Japanse, groene thee van middelklasse. Ook voor deze thee geldt, dat dit een thee is met een hoog cafeïne gehalte, die ervoor kan zorgen dat jouw energielevel stijgt. Een voordeligere, groene thee zonder toevoegingen is de China Sencha

Ben je bezig met meer beweging, het eten van minder toegevoegd suiker en bewerkte producten? Dan is deze thee dus goed geschikt.

 

Wat ik in voorgaande wil vertellen is dus dat bepaalde theeën jou kunnen ondersteunen in het reinigings- en afvalproces maar zij zijn dus niet hèt medicijn of de oplossing om af te vallen. 

 

 

 

© 2016 - 2024 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel