Lente

Artikel 13 van 35

Het is volop lente! En dat merk ik hier op Goeree Overflakkee. Want daar heb ik me even teruggetrokken. Voor rust en een stukje werkvakantie. 

Vrijdag kwamen we aan met prachtig mooi weer en voordat we in het zonnetje plaats namen, zijn we eerst een heerlijke wandeling gaan maken door de duinen en op het strand. Zo, dat is even genieten zeg.

 

Maar wat opviel is dat, waar wij wandelden, er niets open was voor een coffee of tea to go. Gelukkig stond mijn Leeza thermofles met thee in de auto. Wat ben ik blij met die fles zeg!

Zaterdag zijn we het dorp gaan verkennen en kwamen we in een hele leuke kledingzaak terecht, waar we werden onthaald met koffie en taart. De taart sloeg ik weliswaar over maar het was duidelijk dat we meer dan welkom waren. Toen ik later een vriendin vertelde hoe fijn en bijzonder het was om dit weer te kunnen doen en het ‘als normaal voelde’, vroeg zij:

 “hoe bijzonder is het dan dat we ‘normaal’ zo bijzonder vinden?”.

En hoe meer ik daar over nadenk hoe meer ik het waardeer om weer een winkel binnen te kunnen gaan. 

 

Nadat we het weekend samen hebben kunnen genieten, heb ik Eric naar huis gebracht om vervolgens in mijn eentje terug te rijden voor extra rust en werkzaamheden, waar ik de laatste tijd niet aan toe ben gekomen. 

Maandag heb ik weer een start gemaakt aan o.a. de nieuwe webshop voor bedrijven. Heerlijk met mijn eigen thee in mijn eigen mok naast mijn laptop. Ik hoor je denken: Heb jij je eigen mok meegenomen op vakantie?

 

 

Ik beken ;-) Ik ben iemand die van vaste gewoonten en rituelen houdt. Ik word niet alleen rustig van het drinken van de thee maar van het complete ritueel.

En daar hoort een fijne beker bij. Een beker die ik mooi vind en die lekker in de hand ligt, in mijn geval een teaeve. En uiteraard ook meerdere smaken thee. Eén voor de ochtend, één voor de hele dag door en één voor de namiddag en avond. Daar red ik het tijdens mijn vakantie dan wel mee ;'-).

En dan vandaag…. Het was zulk mooi weer. Vandaag begon ik met ontbijt in het zonnetje op de vlonder achter het huisje. Na het ontbijt met een kop Orange Pu-Erh, zou ik volop aan mijn marketing gaan werken. Maar ik zat zo lekker en de behoefte aan buiten zijn en het zonnetje op mijn snoet was heel erg aanwezig. 

Ik hoor de vogeltjes het hoogste lied fluiten en dat betekent dat het echt Lente is. De behoefte om even de boel de boel te laten is kennelijk groter dan ik dacht. Dus heb ik een boek gepakt en ben lekker in de zon gaan zitten lezen. En dat was zo fijn. Rust en relaxen met een heerlijke kop Sencha Sakura. Mijn favoriet, een typische lente thee, maar wel één die je het jaar rond kunt drinken.          

 

Tussendoor even naar het dorp gereden voor een boodschap en om nog even terug te gaan naar die superleuke winkel om nog een paar leuke sneakers te kopen. Ook nog even langs de Bruna voor het Eet Beter kookboek van Tamara de Weijer en nog een cadeautje. Wat me opvalt is dat de mensen hier ontzettend relaxed zijn en oprecht geïnteresseerd in je. Alsof ik uit de wereld van corona ben gestapt. En begrijp me niet verkeerd, want ook hier maak je afspraken en draag je mondkapjes maar het gaat er op straat gewoon heel relaxed aan toe. 

Maar er wordt ook gewerkt

Het was pas rond 15:00 uur dat ik even ben gaan werken aan mijn coachings programma.

 

 

 

Omdat het nog steeds zo mooi weer was ben ik om 17:00 uur nog even lekker een uur gaan wandelen. Dit keer een ander park bezocht, waar we in september naar toe willen. 

Dan werken we maar in de avond verder. Want komende dagen is er ook mooi weer voorspeld en daar moeten we van genieten toch?! Eén ding weet ik zeker: dit ga ik vaker doen!

 

 

© 2016 - 2024 Suez Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel